Rock Pod Kameňom zverejnil kompletný line-up

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
ROCK POD KAMEŇOM
V horúcom auguste aj tohto roku sninské rybníky úplne pohltí tvrdá muzika. V priebehu troch dní, 6.- 8. augusta sa uskutoční už 13ty ročník festivalu ROCK POD KAMEŇOM. Foto: ROCK FREE PRODUCTION, s. r. o.

Organizátori festivalu Rock pod Kameňom, ktorý sa každoročne koná v Snine zverejnili kompletný line-up všetkých účinkujúcich.

BRATISLAVA 2. júla (WBN/PR) – Brány sninských rybníkov sa otvoria vo štvrtok 6.8.2015. Headlinermi uvádzacieho dňa sú slovenské hviezdy Horkýže slíže a Iné Kafe. Postupne sa v priebehu štvrtkového večera predstavia aj Stepaside. S.P.L.N, BIJJOUTERRIER, či českí DYMYTRY.

Na piatok organizátor pripravil vystúpenia protagonistov zvučných mien. Návštevníci si vypočujú poriadnu dávku roku v podaní ARAKAIN & LUCIE BÍLÁ, či CITRON & TANJA. Okolo polnoci sa predvedú RUSSKAJA, ktorí pricestujú zo susedného Rakúska. Tešiť sa môžete aj na legendárnu TUBLATANKU, Borra, My Way, The Now, Caliber X, Within Silence a The Paranoid.

Ani sobotňajší program nebude zaostávať za predchádzajúcimi dňami. Predstavia sa Mahagon, Sabot-Age, Rust2Dust, Ravenciaw, Tristana, ale aj živelný WALDA GANG, či Karpina. Hviezdami večera budú jednoznačne zahraniční interpreti GOTTHARD zo Švajčiarska a GAMMA RAY z Nemecka.

Práve skupín GOTTHARD a GAMMA RAY sa týka prekvapenie pre fanúšikov rocku. Organizátor sa rozhodol vyhlásiť súťaž o osobné stretnutia so zahraničnými hviezdami. Zapojiť do súťaže sa môžu všetci návštevníci festivalu, a okrem hudobnej smršti si desať šťastlivcov odnesie aj zážitky zo zákulisia festivalu. Podmienky a informácie o súťaži organizátor zverejní na oficiálnej facebookovej stránke festivalu Rock pod Kameňom. “ Členovia skupín GOTTHARD a GAMMA RAY boli nápadu „Meet & Greet“ otvorení a nás veľmi teší, že aj zopár návštevníkov bude mať tú česť osobne spoznať tieto rockové osobnosti“ prezradil organizátor Marián Križánek.

Vstupenky na podujatie sú dostupné v sieti Ticketportal.

Informácie poskytlo: ROCK FREE PRODUCTION, s. r. o.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia