Ďalší Star Trek vraj začnú nakrúcať už na budúci rok

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Star Trek

BRATISLAVA 15. júla (WEBNOVINY) – Americký herec Zachary Quinto prezradil, že ďalší Star Trek by mali začať nakrúcať už na budúci rok. On sám v pokračovaní úspešného reštartu kultovej filmovej sci-fi série stvárňuje Spocka.

„Nakrúcanie Star Treku 3 by sa podľa mňa malo začať na budúci rok. Urobia ho omnoho rýchlejšie ako predošlý film. To je plán, aj keď zatiaľ nič nie je potvrdené,“ povedal na Galway Film Fleadh.

Tiež naznačil, že úlohu režiséra by si mal zopakovať J.J. Abrams, neposkytol však podrobnosti.

Reboot série má zatiaľ dve časti, pričom prvá si na konto pripísala takmer 386 miliónov dolárov a druhá takmer 447 miliónov dolárov. Druhá časť s podtitulom Do temnoty dorazila do slovenských kín v júni tohto roka. O scenár snímky v réžii J. J. Abramsa sa postarali Roberto Orci, Alex Kurtzman a Damon Lindelof.

Svoje úlohy z filmu, ktorý legendárne sci-fi v roku 2009 preniesol do nového tisícročia, si zopakovali Chris Pine (Kirk), Zachary Quinto (Spock), Karl Urban (Bones), Zoe Saldana (Uhura), Anton Yelchin (Chekov), Simon Pegg (Scotty) a John Cho (Hikaru Sulu). Hlavného zloducha stvárnil Benedict Cumberbatch.

Informácie pochádzajú z webstránky buzzhub.wordpress.com a archívu agentúry SITA.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Benedict CumberbatchJ.J. AbramsZachary QuintoZoe Saldana