Divadlo Nová scéna sa lúčilo s princeznou!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Neberte nám princeznú muzikál
Neberte nám princeznú muzikál Foto: Silvia Paprancová

BRATISLAVA 28. júna (WBN/PR) – „Neberte nám princeznú! Neberte nám princeznú!“- burácalo celé publikum. Standing ovation a búrlivým potleskom sa lúčili diváci s úžasným muzikálom, ktorý svojou 125-tou reprízou ukončil svoje pôsobenie na scéne.

Divadlo Nová scéna v nedeľu 26. júna posledný krát odohralo pôvodný slovenský muzikál „Neberte nám princeznú“, v hlavných úlohách s Mirkou Partlovou, Jankom Slezákom, Sisou Sklovskou a Jankom Gallovičom. Muzikál mal premiéru v septembri 2006 a za 6 rokov svojej existencie na Novej scéne sa prestriedali v hlavných úlohách taktiež Nela Pocisková, Lucia Molnárová, Martin Kaprálik, Ján Koleník, Marta Sládečková, Csongor Kassai a Juraj Ďurdiak.

Nezameniteľná hudba Deža Ursínyho, nádherné texty Jána Štrasera, v librete od Alty Vášovej, na skvelej scéne od Miloša Pietora, v krásnych kostýmoch Ľudmily Várossovej a režisérskym podpisom Jána Ďurovčíka: to je legendárna slovenská muzikálová rozprávka Neberte nám princeznú.

A ako sa hovorí: „v najlepšom treba skončiť“, tak aj tento muzikál odchádza zo scény v najlepšom a s neutíchajúcou diváckou priazňou. „Sme radi, že tento titul mal na Novej scéne taký dlhoročný úspech a hral sa celých 5 divadelných sezón. Avšak chceme dať priestor taktiež ďalším novým muzikálovým titulom. V apríli tohto roku sme uviedli na našu scénu rozprávkový muzikál pre rodiny s detičkami Čarodejník z krajiny Oz, ktorý je momentálne mimoriadne úspešný a dúfame, že si zachová dlhú priazeň u našich divákov,“ uviedla PR manažérka Novej scény Silvia Paprancová.

Rozlúčili sme sa s princeznou, ale nádherné melódie a krásne posolstvá ostávajú v nás.

„Tri slová, obyčajné slová:

Nie si sám.

Tri slová, jednoduché slová

nesieme k vám..“

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Ján KoleníkNela Pocisková
Firmy a inštitúcie Divadlo Nová Scéna