Drzý Alec Baldwin sa ospravedlnil za incident v lietadle

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Alec Baldwin
Alec Baldwin je nespokojný s leteckou spoločnosťou. Foto: Ilustračné foto SITA/AP

BRATISLAVA 8. decembra (WEBNOVINY) – Americký herec Alec Baldwin sa v stredu ospravedlnil ostatným pasažierom lietadla, z ktorého musel deň predtým na letisku v Los Angeles vystúpiť, pretože sa odmietol prestať hrať na svojom mobilnom telefóne.

Päťdesiattriročný herec tak spravil prostredníctvom článku na webstránke www.huffingtonpost.com. „Rád by som sa ospravedlnil ostatným cestujúcim letu spoločnosti American Airlines, z ktorého ma včera vyhodili. Absolútne som nemal v úmysle nikoho otravovať mojím ‚problémom‘ s tou letuškou,“ napísal Baldwin, ktorého rozčúlila skutočnosť, že lietadlo meškalo a letuška ho žiadala, aby prestal používať svoj telefón.

Zlá kvalita služieb

„Tá žena ma vyhodila tým najhorším možným tónom. Myslím si, že sa rozhodla spraviť zo mňa odstrašujúci príklad,“ vysvetlil herec. Podľa jeho názoru letecké spoločnosti po útokoch na Svetové obchodné centrum v roku 2001 „spravili cestovanie lietadlom tak neelegantné, ako to len šlo“.

„Táto lekcia ma naučila, že mám mať telefón vypnutý, keď má službu učiteľka gymnázia z 50. rokov. Spravil som chybu, aj keď tento výlet sa trochu líšil od mnohých iných. Je však smutné, že musíte letieť do zámoria, aby ste priniesli späť to, čo americké spoločnosti, čo sa týka zdravého rozumu, štýlu a služieb vyhodili cez palubu,“ napísal na záver Baldwin.

K incidentu sa vyjadrili aj predstavitelia American Airlines, ktorí rovnako v stredu vydali oficiálne vyhlásenie. V ňom tvrdia, že herec ignoroval žiadosť letušky, aby vypol svoj mobilný telefón. Následne vstal, odišiel aj s mobilom na záchod, kde hlasno buchol dverami. „Pasažier bol k členom posádky veľmi nezdvorilý, urážal ich a používal vulgárny slovník. Na základe týchto faktov ho vyviedli z lietadla,“ uviedli predstavitelia leteckej spoločnosti.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Alec Baldwin