Eminem a Royce Da 59 vydajú v júni spoločné EP

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Eminem
Eminem Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 26. apríla (WEBNOVINY) – Americkí rapperi Eminem a Royce Da 5’9″ oznámili, že 14. júna vydajú pod názvom Bad Meets Evil spoločné EP. Producentsky by sa na ňom mali podieľať napríklad Bangladesh, DJ Khalil, Havoc alebo Mr. Porter. Nahrávka vyjde prostredníctvom Eminemovho labelu Shady Records.

„Royce a ja sme sa znovu začali baviť a to nevyhnutne viedlo k tomu, že sme sa dostali do štúdia. Najprv sme iba chceli vidieť, čo z toho vzíde bez toho, aby sme si dali nejaký cieľ. Keď sme ale nahrali niekoľko skladieb, tak sme sa rozhodli spraviť spoločné EP,“ vyhlásil Eminem. „Som nadšený, že sa tento projekt uskutoční predovšetkým pre dlhú dobu, ktorá uplynula po tom, čo sme naposledy spolupracovali. Dúfam, že si ľudia toto EP užijú, zatiaľ čo my budeme pracovať na druhom albume Slaughterhouse,“ dodal Royce Da 5’9″, vlastným menom Ryan Montgomery.

Eminem a Royce sa zoznámili v roku 1997 a následne vytvorili formáciu Bad Meets Evil. Dvojica spolu nahrala viacero skladieb, z ktorých najznámejšia je eponymná Bad Meets Evil nachádzajúca sa na druhom Eminemovom albume The Slim Shady LP (1999). Royce Da 5’9″ momentálne pracuje aj na svojom piatom sólovom albume Success Is Certain, ktorého vydanie je naplánované na 26. júla, a taktiež aj na druhom albume zoskupenia Slaughterhouse. To okrem neho tvoria Joe Budden, Joell Ortiz a Crooked I.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Eminem