Justin Bieber nie je otec syna Mariah Yeater,tvrdí expriateľ

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SITA/AP

BRATISLAVA 29. novembra (WEBNOVINY) – Expriateľ Mariah Yeater tvrdí, že mladá matka klame, keď označuje za otca svojho syna kanadského speváka Justina Biebera. Robbie Powell sa priznal, že dieťa je jeho a tiež chce podstúpiť test DNA, aby to dokázal. Informácie získal portál TMZ.com.

Podľa ich informácií údajného otca unavuje, že Yeater dieťa zneužíva na získanie mediálnej pozornosti. Samotného Powella tiež oslovilo niekoľko médií, ktoré zaujímajú jeho údajné tvrdenia o tom, že mladá matka celú aféru vyvolala pre peniaze.

Právnik Mariah Yeater si myslí, že nie jeho klientka, ale Powell zneužíva prípad na získanie pozornosti novinárov. „Ak naozaj verí, že je otcom, navrhujem, aby kontaktoval priamo mňa. Podľa môjho názoru viesť spor prostredníctvom médií a obísť právny tím Mariah Yeater nevedie k ničomu,“ uviedol.

Mladá žena trvá na tom, že svojho syna splodila s Justinom Bieberom v zákulisí jeho koncertu, keď mal spevák šestnásť rokov. Postupne sa však začali objavovať dôkazy o tom, že si vymýšľa. Spevák totiž nielen ochotne absolvoval test otcovstva, ale tiež sa zistilo, že Yeater za otca toho istého dieťaťa označila v minulosti aj svojho expriateľa Johna Terranovu. Ten jej tvrdenia rovnako ako Bieber odmietol.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Justin Bieber