Na TV Doma sa začína seriál Druhý dych

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Druhý dych
Hlavní protagonisti nového romantického seriálu Druhý dych, ktorý pripravuje TV Markíza v spolupráci s produkčnou spoločnosťou MediaPro Entertainment, herci Jana Lieskovská, Branislav Deák, Emma Taragelová a Milena Minichová pred začiatkom nakrúcania. Bratislava, 26. júl 2011. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 2. januára (WEBNOVINY) – Televízia Markíza dnes spúšťa vysielanie svojho romantického seriálu Druhý dych. Diváci ho štyri razy do týždňa uvidia v programe TV Doma.

V hlavných úlohách si zahrajú nové tváre ako Jana Lieskovská, Braňo Deák či Emma Taragelová.

Príležitosť vrátiť sa k vyštudovanému herectvu dostal moderátor Pavel Bruchala. „Po skončení školy dostalo pár mojich spolužiakov angažmán v divadle. Keďže ja som bol už od druhého ročníka v Markíze, bolo prirodzené, že som sa viac uberal moderátorským smerom,“ povedal predstaviteľ seriálového Lukáša Mráza. Osobne sa ale podľa vlastných slov viac cíti byť hercom ako moderátorom.

„Moja postava v seriáli je veľmi negatívna. Lukáš Mráz je zakomplexovaný neúspešný architekt, ktorého veľké ambície sa nikdy nenaplnili, čo bude veľká sranda pre divákov,“ načrtol charakter postavy. Svoju zápornú úlohu si ale pri nakrúcaní užíval. „Diváci ma možno cez obrazovky vnímajú pozitívne, ale na škole aj v tomto seriáli som vždy predstavoval peknú tváričku, za ktorou sa môže schovávať strašne veľa zlého, preto verím, že tento fakt ostane mimo reálneho Pavla Bruchalu,“ dodal moderátor.

Televízia Markíza koncom novembra dokončila nakrúcanie Druhého dychu podľa vzoru rumunskej telenovely. Na 80 dieloch spolupracovalo trio režisérov Vlado Balko, Lukáš Hanulák a Albert Vlk.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie TV Markíza