Max Jason Mai nepostúpil do finále Eurovízie

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Max Jason Mai
Alexander Rybaki a Max Jason Mai Foto: SITA

BRATISLAVA 25. mája (WEBNOVINY) – Slovenský spevák Miro Šmajda, ktorý v súčasnosti vystupuje pod menom Max Jason Mai, nepostúpil do finále Eurovision Song Contest.

So skladbou Don’t Close Your Eyes neoslovil smskujúcich divákov a diváčky ani odbornú porotu.

Mladý rocker sa predstavil v azerbajdžanskom Baku vo štvrtok v druhom semifinále ako 15. v poradí. V konkurencii 17 krajín sa mu však nepodarilo prebojovať ďalej.

Z neúspechu sklamaný nie je, tento výsledok podľa vlastných slov očakával.

Cítim sa super, mám 23, zdravé telo, zdravého ducha, kopec chuti, som bohatší o skúsenosti do života. Zúročím ich najlepšie, ako viem. Eurosong je o politickej hre v pozadí, ktorá je rozvrhnutá už dávno pred dňom činu. S tým som do toho išiel. Potvrdilo sa to. Už pred semifinále som vedel, že nie je šanca. Nečakal som preto nič. Prekvapený nie som. Spravili sme max, užili si to. Teším sa na ďalšiu tvrdú prácu. Ďakujem všetkým fanúšikom za podporu,“ uviedol pre Topky.sk spevák.

Finále Eurovízie sa uskutoční už v sobotu. Zmerajú si v ňom sily zástupcovia 26 krajín – Talianska, Moldavska, Rumunska, Ruska, Španielska, Veľkej Británie, Albánska, Cypru, Francúzska, Grécka, Islandu, Azerbajdžanu, Dánska, Nemecka, Maďarska, Írska, Litvy, Bosny a Hercegoviny, Srbska, Ukrajiny, Švédska, Macedónska, Nórska, Estónska, Malty a Turecka.

Slovensko nezaznamenalo na Eurovízii úspech ani v ostatných rokoch. Pred rokom pred bránami finále zostalo duo Twiins so skladbou I´m Still Alive, v roku 2010 Kristína Peláková s Horehroním a rok predtým Nela Pocisková a Kamil Mikulčík s piesňou Leť tmou.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Max Jason MaiMiro ŠmajdaNela Pocisková