Miro Jaroš hľadá nový zvuk, predstaví ho éteru

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Miro jaroš
Miro Jaroš Foto: SITA/Marián Peiger

BRATISLAVA 10. januára (WEBNOVINY) – Slovenský spevák Miro Jaroš sa chystá vo veľkom vrátiť na scénu. Po dlhšej odmlke, počas ktorej sa venoval hudobnej produkcii a písaniu skladieb pre iných interpretov, plánuje už vo februári predstaviť slovenskému éteru svoj nový zvuk.

Rozhodol sa zariskovať a vymenil spoluprácu s osvedčeným tímom za hľadanie novej hudobnej inšpirácie v neprebádaných vodách.

Minulý rok som vydal výberovku najväčších hitov, ktorá symbolicky uzavrela určitú časť mojej kariéry. Cítim sa ako na začiatku niečoho nového, je to vzrušujúci pocit a veľmi sa teším na spoluprácu s novými ľuďmi pri hľadaní nového zvuku,“ objasnil aktuálny stav príprav jeho návratu na scénu.

Jaroš miro
Foto: Tomáš Halász

Mám za sebou celkom dosť práce a po roku, ktorý som venoval práci s Dominikou Mirgovou a inými interpretmi, som cítil, že nastal čas opäť sa vrátiť k svojej hudbe. Nejako sa mi podarilo nabudiť sa a v posledných dňoch píšem a skladám o dušu. V štúdiu hľadáme nové zvuky, ktoré by posunuli moju tvorbu inam,“ dodal spevák, ktorý má na konte štyri štúdiové albumy.

Ďalší však zatiaľ neplánuje. „Povedal som, že s vydávaním albumov končím a budem už vydávať len single. Mnohí si však druhú časť môjho vyjadrenia nevšimli a vysvetlili si to tak, že končím s hudbou. Opak je pravdou. Otvoril som si vlastné vydavateľstvo, píšem, produkujem vlastné veci aj skladby pre iných, dá sa povedať, že hudbou žijem stále viac,“ uzavrel. Nový singel, ktorý vyberie z dvoch rozpracovaných skladieb, pritom plánuje predstaviť už vo februári.

Informácie agentúre SITA poskytol Michal Šefčík z Galgan Music.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Miro Jaroš