Na Balaton Sound prídu Wu-Tang Clan aj The Prodigy

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Prodigy
Foto: ACCESS Production

BRATISLAVA 21. februára (WEBNOVINY) – Na maďarskom letnom festivale Balaton Sound vystúpia tento rok americká hip-hopová skupina Wu-Tang Clan, britská elektronická formácia The Prodigy, škótsky dídžej Calvin Harris a holandský producent Armin van Buuren.

Organizátori ich účasť zverejnili vo štvrtok na oficiálnej webstránke sziget.hu/balatonsound.

Okrem nich sa na podujatí predstavia aj Jamie Jones, Alesso, Crystal Castles, Axwell, Henrik Schwarz, The Advent, Iggy Azalea, Belzebass, Jan Blomqvist a Fairmont.

Siedmy ročník festivalu Balaton Sound sa bude konať 11. až 14. júla v meste Zamárdi vzdialenom približne 200 kilometrov od Bratislavy.

Permanentky na podujatie stoja v predpredaji 115 eur, VIP permanentka sa dá kúpiť za 240 eur a jednodňový lístok za 49 eur. Predpredaj na Slovensku zabezpečuje sieť Ticketportal.

Balaton Sound sa za šesť rokov svojej existencie vypracoval na najdôležitejšiu udalosť v regióne a to aj vďaka vystúpeniam interpretov ako Underworld, Beastie Boys, Magnetic Man, Basement Jaxx, Orbital, Goldfrapp, Röyksopp, Nouvelle Vague, Kraftwerk, The B-52’s, David Guetta, Moby, Example, Avicii, Eric Morillo, Richie Hawtin, Fatboy Slim, Roger Sanchez, Ferry Corsten či Tiësto. Podujatie v januári na 4. ročníku European Festival Awards vyhlásili za najlepší stredne veľký festival.

The Prodigy – Breathe

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Calvin HarrisDavid GuettaFerry CorstenIggy Azalea