Na Open Air Festivale vystúpia Fatboy Slim aj Amy Macdonald

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Fatboy slim
Britský DJ a producent Fatboy Slim. Foto: bturn.com
BRATISLAVA 27. marca (WEBNOVINY) –
Amy macdonald
Foto: SITA/AP Michael Sohn

Na českom letnom podujatí Open Air Festival vystúpi britský dídžej a producent Fatboy Slim a škótska pesničkárka Amy Macdonald.

Organizátori festivalu o tom informovali na svojej oficiálnej webovej stránke openairfestival.cz.

„Snažíme sa privážať zo zahraničia interpretov, na ktorých dosiaľ fanúšikovia márne čakali alebo ktorí sa u nás dlho neobjavili. Vypočuli sme početné priania fanúšikov a oslovili Fatboya Slima.

Je skvelé, že po Faithless a The Chemical Brothers sa môžu fanúšikovia tešiť na ďalšiu veľkolepú párty spolu s Gorillaz Sound System a Bloody Beetroots DJ Set,“ uviedla dramaturgička festivalu Milena Palečková.

„Amy Macdonald, ktorá práve chystá nový album, je jednou z najhranejších interpretiek v českom éteri a dopĺňa tak multižánrovosť nášho festivalu,“ poznamenal usporiadateľ Open Air Festivalu Michal Lukeš.

Na podujatí, ktoré sa bude konať 9. až 11. augusta na letisku v Panenskom Týnci neďaleko Prahy, sa okrem spomenutých interpretov predstaví aj skôr ohlásená švédska kapela Mando Diao.

Hudbu rôznych žánrov ponúknu aj českí interpreti, napríklad Nightwork, Support Lesbiens, Mandrage, Kill The Dandies!, Anna K, Wohnout, Monkey Business, Tomáš Klus, Skyline či Xindl X. Okrem produkcie na deviatich pódiách festival ponúkne aj športové a adrenalínové aktivity, divadlo, workshopy a atrakcie pre deti.

Klasická permanentka na Open Air Festival sa v sieti Ticketpro predáva za 880 českých korún (v prepočte približne 35,70 eura), VIP permanentka sa dá kúpiť za 1760 korún (71,50 eura). Mimochodom, Panenský Týnec je z Bratislavy vzdialený 390 kilometrov, približne tri a pol hodiny jazdy autom.

Fatboy Slim – Weapon Of Choice ft. Bootsy Collins

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Tomáš Klus