Open Jazz Fest Zelená voda 2011

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Maceo Parker
Maceo Parker Foto: www.openjazzfest.sk

BRATISLAVA 19. júla (WBN/PR) – Už len necelé dva týždne zostávajú do otvorenia 4. ročníka festivalu OPEN JAZZ FEST 2011, ktorý sa uskutoční 29. – 30. júla od 19:00 hodiny na Zelenej vode pri Novom Meste nad Váhom. Pódium na vode, prírodný amfiteáter priamo vedľa pláže, nasvietená a čeriaca sa hladina v zornom uhle publika – to sú sprievodné atribúty spoludotvárajúce jedinečnú a osobitú atmosféru festivalu.

Je skutočne len málo festivalov, na ktoré môžete zobrať celú rodinu, užívať si cez deň slnka a vodných športov a večer vplávať do ambietnej atmosféry festivalového amfiteátra s kapacitou 1500 divákov , ktorý sa môže tešiť na dva dni hudby s bohatou a rozmanitou dramaturgiou predstavujúcou všetky odtiene jazzu, od etno- cez jazzrock, melodický jazzpop až po novátorský progresívny jazz. Ohňostroj hudby vyvrcholí vystúpením nekorunovaného kráľa štýlu funky – Maceo Parkera, ktorý sa týmto spôsobom vracia po štyroch rokoch na Slovensko.

Na tohtoročnom Open Jazz Feste vystúpi dovedna 48 účinkujúcich hudobníkov z ôsmich krajín sveta v ôsmich jazzových formáciách.

So zaujímavou pridanou hodnotou prichádzajú organizátori v spolupráci s jedným z partnerov festivalu. Každý držiteľ vstupenky na festival dostane voucher na jednorazový vstup procedúry vo vybraných liečebných domoch v neďalekých piešťanských Kúpeľoch s 20% zľavou, ktorý si môže uplatniť až do konca novembra.

Deti do 12 rokov a ZŤP majú na festival vstup zdarma. Lístky si môžete zakúpiť v sieti ticketportal, alebo priamo na mieste.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať