Pre Rytmusa je "Kralom“ len Boh

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Rytmus

BRATISLAVA 9. decembra (WEBNOVINY) – Jeden z najúspešnejších slovenských raperov, Rytmus, pokrstil v stredu 9. decembra svoje v poradí tretie sólové CD Kral. Po dvoch krstoch, ktoré absolvoval v Prahe, sa rozhodol pre netradičné uvedenie albumu do života, a to prostredníctvom internetu, aby si slávnostnú chvíľu mali možnosť vychutnať všetci fanúšikovia. Internetový krst tak na Slovensku zažil svoju premiéru, doteraz tento spôsob žiaden slovenský interpret nevyužil.

Prvým krstným otcom nahrávky, ktorá sa na pulty predajní dostala už 30. novembra, sa stal hudobníkov kamarát v osobnom aj profesionálnom živote, Martin Marko. Druhým bola plyšová postavička mobík Tom. S Rytmusom sa „poznajú“ z domovskej webstránky t-musiccity.sk, kde slovenský raper plní úlohu hudobného ambasádora a zastupuje hip-hop. Album poliali tradičným spôsobom, a to šampanským. Rytmus dostal aj darčeky, mosadzný náhrdelník zložený z písmen jeho mena a obal na CD-čko zo zlata.

Rodák z Piešťan sa rozhodol nahrávku pomenovať Kral, aby tak poplietol ľudí. „Jediný, kto je ´Kral´, je Boh. Jediný, komu sa pokloním, je tá vyššia sila. Ľudia sú takí, že odsudzujú skôr, ako niečo o človeku zistia,“ povedal v exkluzívnom rozhovore pre agentúru SITA raper. „Človeku sa nepokloním,“ dodal.

Rytmus si na novinku pozval celkovo troch hostí, svojho „kolegu“ z Kontrafaktu Ega, speváčku Tinu a Igora Kmeťa, v ktorého štúdiu Gitano Records sa album nahrával. O inštrumentálnu stránku sa postarali DJ Premier, Mad Skill, Tomi Popovič, DJ Wich, Hajtkovič a Johny Kortis. Výkonnými producentmi sú Rytmus a DJ Kontrafaktu Anys. K novinke už raper stihol natočiť dva videoklipy, a to ku skladbám Na toto som čakal a Nigdy sa nezavďačíš. Viac o albume je možné dozvedieť sa na internetovej stránke rytmusjepan.com.

SITA

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe RytmusTomi Popovič