Predskokanom Depeche Mode bude aj skupina Lavagance

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Lavagance
Skupina Lavagance Foto: tabacka.sk

BRATISLAVA 6. mája (WEBNOVINY) – Na bratislavskom koncerte britskej kapely Depeche Mode, ktorý sa uskutoční 25. mája na futbalovom štadióne Pasienky, sa v úlohe predskokana predstaví skupina Lavagance.

Legendárna formácia na čele s Daveom Gahanom teda bude mať dvoch predskokanov, keďže pred ich koncertom vystúpi aj Katarína Knechtová.

Lavagance si pritom túto úlohu vyskúšali už v roku 2009, keď Depeche Mode tiež zavítali do Bratislavy.

Je to obrovská pocta a česť, opäť ich supportovať. A tiež je to pre nás zodpovednosť, aby sme odohrali čo najlepšie,“ uviedol frontman Lavagance Marek Rakovický.

Ja osobne deň pred koncertom, tak ako naposledy, určite nezaspím,“ dodal. Milovníci Lavagance sa môžu tešiť na približne 25-minútový koncert, počas ktorého zaznejú nielen najväčšie hity, ale i novinky – skladby Gabriel a Deep Blue Sea.

Sme už trošku inde ako v roku 2009. Myslíme, že toto bude zase o niečo lepšie a sviežejšie,“ vyjadrili sa členovia kapely, ktorí sa podľa ich slov na 25. máj veľmi tešia. „Naposledy sme boli trochu vyčerpaní koncertovaním, teraz sme plní energie!“ vyhlásili.

Lavagance je bratislavská indie-rocková kapela na čele so spevákom Marekom Rakovickým. Na svojom konte má štyri nahrávky a spoluprácu s britským producentom Eddiem Stevensom. Skupina robila okrem Depeche Mode predskokana napríklad aj Mando Diao. Vlani vo februári vystúpila ako predkapela Duran Duran na ich koncerte v bratislavskej Inchebe. Informácie agentúre SITA poskytla Adriána Čahojová z agentúry Soul For Show.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Katarína Knechtová