Rapper ASAP Rocky nahráva inštrumentálny album

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Asap rocky
ASAP Rocky Foto: allhiphop.com

BRATISLAVA 14. apríla (WEBNOVINY) – Americký rapper ASAP Rocky prezradil, že v súčasnosti pripravuje inštrumentálny album.

Dvadsaťštyriročný rodák z newyorského Harlemu to uviedol v rozhovore pre rádio Wild 94.9. Taktiež vyhlásil, že túto zatiaľ nepomenovanú nahrávku plánuje vydať bez akéhokoľvek promovania.

V súčasnosti pracujem na inštrumentálnom albume. Všetky produkcie si robím sám. Bude zaujímavé sledovať, ako budú ľudia na moje beaty reagovať. Jednoducho to vydám, ani to nebudem oznamovať,“ povedal rapper s tým, že presný termín vydania zatiaľ nestanovil. Podľa jeho slov by sa tak malo stať „už čoskoro“.

ASAP Rocky, vlastným menom Rakim Mayers, stál v roku 2007 pri zrode kolektívu ASAP Mob, ktorý tvoria rapperi, producenti a režiséri videoklipov. O štyri roky neskôr zaujal mixtapeom Live. Love. ASAP a aj jeho zásluhou sa dostal medzi 15 nominovaných v ankete budúcich hviezd BBC Sound of 2012.

Tento rok v januári vydal svoj debutový album Long. Live. ASAP, s ktorým sa mu podarilo dobyť americký albumový rebríček Billboard 200. Nahrávka obsahuje dvanásť skladieb vrátane singlov Goldie a Fuckin‘ Problems a hosťujú na nej napríklad Skrillex, Drake, 2 Chainz, Santigold či Kendrick Lamar. Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA.

https://www.youtube.com/watch?v=jSDrMPzueFg

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Kendrick Lamar