Seriál Panelák prichádza o Agátu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viki Ráková
Viki Ráková Foto: Ilustračné foto SITA/Dušan Hein

BRATISLAVA 30. júna (WEBNOVINY) – Herečka Viki Ráková, ktorá sa do povedomia dostala najmä ako Ildikó zo sitkomu Susedia, odchádza z televíznej obrazovky, chystá sa do divadla. V ďalšej sérií paneláku Viki už hrať nebude. „Moja postava odchádza do Maďarska za prácou, v ďalšej sérií Paneláka účinkovať nebude. Z rozhovoru s Andym viem, že Agáta bude preč až do nového roka. Od januára by sa mala vrátiť,“ povedala v článku pre webovú stránku pluska.sk. „V televíznych projektoch účinkovať nebudem. Od septembra sa chystám späť do Košíc do divadla Thália, ale predtým budem mať jednu jesennú premiéru v Komárne v Divadle Jókaiho,“ dodala Ráková.

Podľa stránky pluska.sk sa herečka rozišla so svojím dlhoročným priateľom. S výtvarníkom Lacim Pálmaiom nechodí už štyri mesiace. Ten jej bol oporou v čase, keď bola Viki na mediálnom výslní vďaka úlohe Ildikó. „Mám nový vzťah, v ktorom som veľmi šťastná,“ priznala.

Viki Ráková sa narodila v Rimavskej Sobote. Po absolvovaní Obchodnej akadémie v Rimavskej Sobote sa rozhodla študovať herectvo na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Je členkou maďarského národnostného divadla Thália v Košiciach. V roku 2006 jej dvojica Marcin – Kraus ponúkla postavu Ildikó v komediálnom seriáli Susedia. Účinkovala aj v seriáloch Kutyil s.r.o. (2008) a Panelák (2008).

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať