Skupina Horská Chata vydá výberovku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Horskáchata
Skupina Horská chata Foto: metalexpress.sk

BRATISLAVA 23. apríla (WEBNOVINY) – Slovenská rocková kapela Horská Chata vydá 4. mája výberovku The Best of Horská Chata, ktorá bude obsahovať 21 skladieb, pričom dve z nich budú doteraz nevydané novinky. Skupina okrem toho dnes predstavila aj nový videoklip ku skladbe Strach nám bráni veriť.

„Rozhodli sme sa vydať Best of vzhľadom k tomu, že oslavujeme 10. výročie vzniku kapely. Pri takom okrúhlom výročí padne takáto výberovka na úrodnú pôdu. Novým klipom a výberovkou Best Of chceme našim fanúšikom dať na vedomie, že hudbu hráme pre nich. Je dôležité, aby vedeli, že aj kvôli nim sa každý deň snažíme zdokonaľovať,“ uviedol frontman kapely Martin Vantúch.

Okrem 19 známych skladieb sa na kompiláciu rozhodli zaradiť aj novinky Zatratený a Nestačil som povedať. „Ide o skladby, ktoré sme nahrali nedávno kvôli spomínanej výberovke a sú to praktický najhorúcejšie dve veci z našej dielne. Veríme, že sa budú páčiť,“ dodal Vantúch, ktorý v novom videoklipe stelesnil pocit strachu.

Klip ku skladbe Strach nám bráni veriť nakrúcali v starej, rozpadnutej budove. „Pri natáčaní som sa neskutočne zabával. Pripadalo mi to skôr ako natáčanie komédie,“ priznal Vantúch. Horská Chata okrem toho v deň vydania výberovky vyrazí ako predkapela na česko-slovenské rozlúčkové turné kapely Team.

Agentúru SITA informoval PR manažér kapely Ľubo Šimkovič.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať