Slovenská Lady Mel si turné s Kanyem Westom užívala

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Kany West
Foto: SITA, AP

BRATISLAVA 22. augusta (WEBNOVINY) – Slovenská tanečnica Melánia Kasenčáková alias Lady Mel si turné, ktoré absolvovala po boku amerického rappera Kanyeho Westa, naplno užívala. Aj napriek tomu, že tvrdo pracovala, bola to pre ňu veľká skúsenosť a už teraz myslí na to, ako sa opäť pustí do práce.

„Je to sen každého tanečníka stáť na silnom stagei so silným spevákom svetovej úrovne a ja som oceňovala každú jednu sekundu,“ povedala Lady Mel pre agentúru SITA. Ako prezradila, keď vyšla na pódium s Kanyem po prvý raz, nemohla tomu uveriť. „Cítila som strašné zadosťučinenie za všetko, čo som do toho dala,“ uviedla. Počas jednej šou sa jej dokonca stalo, že sa pod návalom emócií rozplakala. „Bolo to pre mňa strašne nové aj napriek tomu, že tancujem šestnásť rokov,“ spomínala Lady Mel. Ako vysvetlila, neustála príprava na vystúpenia svetového formátu ju neunavovala. Práve naopak. „Ja som sa fakt skôr tešila na každú jednu šou a na skúšku… Všetko to bola pre mňa dobrá skúsenosť,“ vysvetlila.

Melánia Kasenčáková alias Lady Mel
Foto: http://lady-mel.blog.cz/

Lady Mel sa slovenskému publiku najbližšie predstaví na Lady Mel Party, ktorá sa uskutoční 26. augusta v Bratislave. Návštevníci sa okrem nej a ďalších tanečníkov z Hip-Hop fakulty môžu tešiť aj na Mikea Spirita, Martina Valihoru, Tomiho Popoviča či DJov Sima a Pigga.
Lady Mel tancovala sólo

Práca po boku Kanyeho Westa zahŕňala aj mnohé príjemné chvíle. Lady Mel priznala, že si užívala cestovanie, fotenie, nakrúcanie videí, ale najmä samotné vystúpenia. „Veľká vec sa udiala v mojom živote,“ zhrnula s tým, že to nepovažuje iba za dosiahnutie nejakého cieľa, ale za začiatok novej spolupráce.

Možnosť, že by Melánia Kasenčáková mohla tancovať pre spomínaného rappera aj v budúcich projektoch, potvrdil český tanečník a choreograf Yemi A.D., ktorý robil choreografiu už pre niekoľko Westových šou. Ako pripomenul, Lady Mel tancovala počas jedného z koncertov sólo, pričom z 20 tanečníčok v tíme mali tú česť iba dve. Choreograf prezradil, že na konci európskeho turné prišiel West za ním s tým, že by sa mu páčila ďalšia spolupráca s Lady Mel.

Aj keď oficiálna ponuka zatiaľ neprišla, tanečníčka si spoločné turné Kanyeho Westa s rapperom Jay-Z k ich albumu Watch The Throne (2011) pre istotu „zaznačila do diárika“ už teraz. O konkurze povedala: „Som si vedomá, že je to v New Yorku, že tam bude vysoký level, že tam bude konkurencia jak sviňa, ale ja to chcem skúsiť a chcem sa ukázať.“ Dovtedy sa však chce venovať jej tanečnej škole Hip-Hop fakulta, pre ktorú budú jej najnovšie skúsenosti „veľkou injekciou“.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Kanye West