V Bratislave zahrajú Prago Union a Modré Hory

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Prago union
Foto: pragounion.cz

BRATISLAVA 8. augusta (WEBNOVINY) – V bratislavskom Ateliéri Babylon sa 11. októbra predstavia hip-hopové formácie Prago Union a Modré Hory.

Prvých sto vstupeniek v uvádzacej cene 10 eur je k dispozícii na webstránke www.orepole.sk, po ich vypredaní sa cena zvýši na 12 eur. Na mieste bude lístok stáť 15 eur.

Skupinu Prago Union tvoria v súčasnosti rapper a producent Kato, ktorý sa preslávil ako člen formácie Chaozz, a DJ Maro. Na svojom konte majú zatiaľ štyri štúdiové albumy – HDP (2005), Dezorient Express (2010), V Barvách (2011) a Vážná Hudba (2013). V Ateliéri Babylon vystúpia v sprievode kapely Champion Sound.

Projekt Modré Hory vznikol v roku 2007 a tvorí ho dvojica rapperov Bene a Lyrik, pričom s nimi často spolupracujú hudobník Marián Jaslovský a producenti Peko, Karaoke Tundra, Moe, Foolk, Beyuz a Billy Hollywood. Ich debutový eponymný album vyšiel v roku 2008, pričom ešte predtým ponúkli zdarma na stiahnutie mixtape Dobré slohy. V súčasnosti pracujú na druhej štúdiovke s názvom Bigbeat, z ktorej vydali zatiaľ singel Country 2008. K tomu čoskoro predstavia aj videoklip.

Agentúru SITA informoval Tomáš Tauber z usporiadateľskej agentúry Orepole.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia