Výstava fotografií L. Nekudu a M. Burkhardta „Z nitra“

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu

BRATISLAVA 12. októbra (WBN/PR) – V piatok 12. októbra 2012 o 18:00 hod. sa v nitrianskej fotogalérii Trafačka uskutoční otvorenie výstavy fotografií českého surrealistického fotografa Ladislava Nekudu z Brna a jeho hosťa, excelentného pražského fotografa Miloša Burkhardta.

Ladislav Nekuda, známy pod umeleckým menom 3-stan, odprezentuje svoje surrealistické predstavy prekračujúce hranice fotografie, kde vytvára nádherné série ľudským telom inšpirovaných „fotografických obrazov“. Naopak Miloš Burkhardt zachytáva príbehy ženského tela uzatvoreného do svojho vnútorného sveta.

Sprievodným programom vernisáže je vystúpenie Peter Ko3 jazz bandu. Výstava fotografií oboch autorov s názvom „Z nitra“ potrvá v Trafačke do 5. novembra 2012. Všetkých srdečne pozývame.

Fotogaléria Trafačka sa nachádza v zrekonštruovanej budove bývalej transformátorovej stanice a je novým priestorom pre fotografiu. Galériu založil nitriansky fotograf František Kolář. Jej ambíciou je poskytnúť výstavný priestor významným protagonistom fotografického umenia a tiež otvoriť dvere súčasným talentovaným fotografom, ktorým učarila fotografia. Výstavný priestor v prízemí trafostanice je myšlienkovo prepojený s podkrovím budovy, kde sa nachádza ateliér. Fotoateliér, fotoškola, workshopy, výstavy, koncerty, kaviareň – to je fotogaléria Trafačka, otvorená v týždni v čase 8:00-23:00, v sobotu 15:00-24:00 a v nedeľu 15:00-22:00. Viac informácií o nej nájdete na www.trafacka.sk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať