Georgievová je podľa ankety najkrajšia Európanka

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Miss Slovensko 2010
Prvá vicemiss Martina Dávidová, miss Marína Georgievová a druhá vicemiss Tatiana Kohútová počas 15. ročníka súťaže krásy Miss Slovensko 2010 Foto: SITA/Michal Burza

BRATISLAVA 26. októbra (WEBNOVINY) – Miss Slovensko 2010 Marína Georgievová, ktorá bude v sobotu 30. októbra v juhočínskom meste Sanya súťažiť o titul Miss World 2010, triumfovala na stránke globalbeauties.com v ankete o najkrajšiu Európanku. Pred finále 60. ročníka prestížnej súťaže krásy ju ocenili ako Queen of Europe. Rozhodli o tom hlasujúci, z ktorých až 55 percent si za najkrajšiu Európanku zvolilo práve Georgievovú. Na druhom mieste v ankete skončila s veľkým odstupom Ruska Irina Šaripová, na tretej priečke sa umiestnila Španielka Fatima Jimenez.

Georgievová vynikla na najprestížnejšej medzinárodnej súťaži krásy už aj v športe, keď získala striebornú medailu za individuálny výkon a v súťaži tímov skončila prvá. Osemnásťročnú bývalú profesionálnu volejbalistku predbehla len Lori Moore zo Severného Írska. Pre rodáčku z Banskej Bystrice to však nie sú jediné úspechy. V nedeľu totiž vybrali z viac ako stovky účastníčok desiatku dievčat, ktoré sa zúčastnili na charitatívnej udalosti a mali možnosť sedieť za stolom s prezidentkou Miss World Juliou Morley a víťazkou Miss World 2009. Marína dostala šancu spolu s dievčatami z USA, Číny, Austrálie, Venezuely, Škótska, Ruska, Francúzska, Botswany a Vietnamu. Okrem toho ju 10. októbra v priebežnom hlasovaní odborníci označili za najpravdepodobnejšiu víťazku celej súťaže. Stále sa drží v prvej trojke, v súčasnosti je na vynikajúcom druhom mieste.

SITA

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Marína Georgievová