Krutá daň za krídla: Modelka odokrýva zákulisie módnej šou

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Adriana Lima Foto: SITA/AP

V novembri sa prehliadkové móla v New Yorku opäť zaplnia božskými telami modeliek z Victoria´s Secret. Nová kolekcia luxusnej bielizne je už pripravená, „anjeli“ z Victoria´s Secret však ešte nie. Na to, aby sa mohli zúčastniť šou nabitej sexepílom a dokonalými krivkami, čakajú na modelky dni plné cvičenia a odriekania.

Bez názvu
Foto: SITA/AP

Litre vody, dva tréningy denne, žiadna tuhá strava deväť dní pred prehliadkou a žiadne tekutiny 12 hodín pred vypuknutím módnej šou roka – to všetko musia modelky podstúpiť, aby sa mohli prejsť po móle v sexi bielizni. Hoci krásky z celého sveta, ktoré pre americkú firmu pracujú, do vienka dostali bezchybnú postavu, kvôli exkluzívnej módnej šou musia tvrdo zapracovať.

„Príprava je skutočne intenzívna. Nejde ani tak o to, koľko času strávite v telocvični, ale hlavne o to, ako intenzívne trénujete. Skáčem cez švihadlo, boxujem, zdvíham závažia,“ prezrádza 30-ročná topmodelka Adriana Lima, ktorá už od augusta trávi väčšinu dňa vo fitnescentre. Okrem toho pravidelne navštevuje poradcu na výživu, ktorý jej meria percento tuku, svalov a vody v tele. Predpisuje jej proteínové nápoje, vitamíny a doplnky výživy, aby šialené tempo tréningov vydržala.

Brazílska kráska a matka dvojročnej Valentiny pracuje pre Victoria´s Secret už 11 rokov. Kvôli veľkolepej šou, ktorú televízie odvysielajú 29. novembra, sa už vzdala tuhej stravy a prešla na proteínové nápoje. Dvanásť hodín pred prehliadkou modelkám zakážu piť akékoľvek tekutiny. „Pred prehliadkou nesmieme nič jesť ani piť – niekedy tak môžete schudnúť aj vyše 3,5 kg,“ prezrádza topmodelka.

https://www.youtube.com/watch?v=h8NrTUbMKHQ

Za účasť na nablýskanej prehliadke, ktorú pozorne sledujú milióny divákov, jej to vraj stojí. „Táto šou otvára toľko dverí do budúcnosti – celý svet pozná vaše meno. Keď som sa stala anjelom, splnil sa mi sen. Viem, že keď bude po všetkom, tak si raz sadnem s mojou dcérkou a budem na tieto výnimočné chvíle spomínať,“ tvrdí príťažlivá tmavovláska.

Šou, do ktorej tento rok firma investovala 12 miliónov dolárov, z čoho len diamantová podprsenka Mirandy Kerr stála 2,5 milióna, bude rozdelená do šiestich tematických okruhov. Popri známych anjeloch Alessandre Ambrosio, Adriane Lima, Candice Swanepoel či Lily Alderidge sa na móle predvedie aj šesť nováčikov. Newyorskú prehliadku doplnia aj hudobné vystúpenia Kanye Westa, Cee Lo Greena či skupiny Maroon 5.

https://www.youtube.com/watch?v=RR4-0qHxwoA

www.nydailynews.com

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Adriana Lima