Kurací medailónik pripomína profil Georgea Washingtona

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Nugget
Foto: SITA, AP

BRATISLAVA 7. marca (WEBNOVINY) – Žena z Nebrasky v pondelok predala tri roky starý vyprážaný kurací medailónik, ktorý nápadne pripomína profil amerického prezidenta Georgea Washingtona.

Neznámy záujemca ho získal v dražbe na portáli eBay za 8100 dolárov (v prepočte približne 6 158 eur).

Rebekah Speight našla zvláštny medailónik pred troma rokmi, keď bola so svojimi deťmi v jednej z reštaurácií siete rýchleho občerstvenia McDonald’s.

Keď šla vyhodiť zvyšky, ktoré jej deti nevládali zjesť, všimla si podobnosť vyprážanej ‚nugetky‘ s prvým prezidentom Spojených štátov amerických. „Rozhodla som sa, že ju vezmem domov a tento šialený nález ukážem manželovi. Neveril vlastným očiam. Nasmiali sme sa na tom, že to dáme na eBay,“ vysvetlila vo svojej ponuke na portáli. Nugetku doma odložila do mrazničky.

https://www.youtube.com/watch?v=HRBG353ME3c

Portál eBay ešte minulý mesiac nechcel dovoliť dražbu, pretože nesmie predávať jedlo po záruke. Neskôr však Speight dostala e-mail, v ktorom stránka uviedla, že v tomto prípade je ochotná urobiť výnimku, aby jej pomohla dosiahnuť jej cieľ.

Žena totiž sľúbila, že všetky peniaze, ktoré získa za kuraciu nugetku, poputujú študentom Family Worship Center v Sioux City. Tí potrebujú 15-tisíc dolárov (11 400 eur) na organizáciu kresťanského letného tábora.

Informácie pochádzajú z webovej stránky www.telegraph.co.uk.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať