Matka s titánovými rohmi a tesákmi vraj vedie normálny život

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Maria Hose Cristerna Foto: Reuters

Maria Hose Cristerna, 35-ročná Mexičanka s nezvyčajným výzorom, vyrastala v prísne pobožnej rodine. Možno práve preto sa vyštudovaná právnička, známa aj pod pseudonymom „upírka“, vydávala už ako 17-ročná. Jej detstvo bolo poznačené domácim násilím, a tak sa čerstvo vydatá dáma snažila nájsť únik z nestráviteľnej reality. Záchrannú sieť jej ponúklo umenie, ktoré však po istom čase nabralo nezvyčajný kurz. Niekoľko nevinných tetovaní a piercingov sa zmenilo na závislosť a dnes sa na tele matky štyroch detí nenachádza už takmer ani milimeter voľného miesta.

Bez názvu
Foto: www.haber.mynet.com

Okrem toho si Maria nechala priamo do lebky voperovať aj titánové rohy a ďalšie implantáty si našli miesto v jej ústach vo forme tesákov, aby tak zdôraznili želaný upírsky výzor. „Rohy, ktoré mám na hlave, symbolizujú silu a celá operácia prebehla bez anestézie. Tesáky som si nechala urobiť preto, lebo už od malička som zbožňovala upírov a vlkolakov a tomu som prispôsobila aj farbu očí,“ prezradila hrôzu naháňajúca matka, ktorá si, ako sa zdá, nielenže kompenzuje všetko, čo mala ako dieťa zakázané, ale zároveň to ženie do šokujúcich extrémov.

Svoje „umenie“ predviedla aj na nedávnej výstave venovanej tetovaniam v kalifornskom Monterrey. S premenou na upíra však Maria ešte neskončila. „Chcela by som si dať implantovať ďalšie rohy aj na zadnú časť lebky,“ povedala o plánoch do blízkej budúcnosti žena, ktorá vraj vedie úplne „normálny“ život v slnečnom Mexiku. Ako sa zaspáva jej deťom, keď im rozprávky na dobrú noc číta potetovaný tvor so štyrmi rohmi a dvoma tesákmi, však neprezradila.

www.dailymail.co.uk

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať