Premena: Mamička Tatiana si vychutnala krásny oddychový deň

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Dámskajazda.sk/Roman Skyba

Výhra ju potešila, ako mamička na rodičovskej dovolenke si len zriedkakedy nájde čas sama pre seba. Na deň Premeny si dohodla opatrovateľku pre svoju ročnú dcérku Adelku.

Opatrovateľka však večer pred Premenou svoju pomoc odriekla, a tak ju spolu s maminou absolvovali aj jej staršia dcérka Saška, ktorá sa starala o mladšiu sestričku Adelku. Samozrejme, s maličkým anjelikom pomáhal celý náš štáb, Adelka si nás postupne pekne-krásne všetkých omotala okolo prsta.

Tatiana má prirodzené tmavé vlasy s kučerami. V deň Premeny prišla nenalíčená presne podľa našich pokynov, s vlasmi zviazanými do uzla. Naše prvé kroky viedli do salónu krásy Just Perfect !.

Relax a oddych pri kozmetických procedúrach v salóne Just Perfect !

Naša výherkyňa najprv absolvovala úvodný rozhovor. Odborníčky zo salónu navrhli na začiatok Tatiane vytrhať a nafarbiť obočie. Nebola si týmto krokom úplne istá, ale po ubezpečení, že zmena nebude príliš dramatická nakoniec súhlasila.

Jemné pretrhanie obočia a nafarbenie jej vytvorili pekné kontúry a zvýraznili pekné oči. Kozmetička očistila tvár od nečistôt. Potom nasledovalo ošetrenie pleti s prístrojom HydraFacial, ktoré pleť hydratuje, oživí a rozjasní, pleť vyzerá o niekoľko rokov mladšie.

Ošetrenie HydraFacial

Ošetrenie začalo hĺbkovým čistením a exfoliáciou. Nasledoval ľahký chemický píling, extrakcia a hydratácia. Potom sa aplikovali peptidy na redukciu jemných liniek a vrások a zlepšenie pružnosti i pevnosti pleti.

Foto: Dámskajazda.sk/Roman Skyba

Ako posledné sa aplikovalo sérum Antiox s obsahom kyseliny Hyaluronovej, vitamínov A, E, C, výťažkom z rozmarínu, pagaštanu konského a ďalších aktívnych látok, ktoré majú za úlohu pleť omladiť a rozjasniť. HydraFacial do hĺbky vyčistí póry a odstráni nečistoty. Zároveň umožní dokonalú exfoliáciu kože, čiže z nej poodlupuje jemné vrstvy pokožky, ale bez podráždenia. Výsledkom je obnova pleti.

Celý článok si môžete prečítať na portáli Dámskajazda.sk.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať