V Anglicku otvorili päťhviezdičkový hotel pre sliepky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Bez názvu
Slepačí hotel Foto: www.metro.co.uk

Julie Smith, rodáčka z britského Kentu, si nedávno otvorila hotel pre sliepky. Netypická „ubytovňa“ dostala názov Fowlty Towers a leží na zelenom anglickom vidieku. Majiteľka prišla s týmto nápadom po tom, ako ju známi často žiadali o stráženie ich sliepok, keď neboli dlhší čas doma.

„Mnohí sa ma pýtali, čo budú robiť so sliepkami, keď budú chcieť ísť niekam na dovolenku,“ uviedla Julie, ktorá má 13 vlastných sliepok. „Začala som sa teda o ne starať vo forme láskavosti a neskôr som si pomyslela, že by som si z toho mohla urobiť aj malý biznis,“ dodala.

Operenci môžu oddychovať v drevenej ubytovni alebo sa voľne prechádzať po záhrade. Keďže sú v tejto časti premnožené líšky, majiteľka hotela sa postarala o to, aby bolo okolie dokonale zabezpečené. Okrem príjemného prostredia sliepkam ponúka aj nadštandardný servis – často ich berie na prechádzky a dokonca aj do miestnej krčmy.

O zákazníkov nemá núdzu. „Myslím, že ľudia ich ku mne nosia, lebo sa im venujem individuálne – považujem ich za domácich miláčikov, takže sa o nich veľa starám,“ dodala majiteľka slepačieho hotela.

www.metro.co.uk

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať