V porote Miss Slovensko Eckhardt aj Bednárik

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Jozef Bednárik
Jozef Bednárik Foto: SITA/Martin Havran

BRATISLAVA 29. marca (WEBNOVINY) – Do porotcovského kresla na 15. ročníku súťaže krásy Miss Slovensko 2010 zasadnú Lýdia Eckhardt, Elena Podzámska, Libor Bouček, Laci Strike, Karol Kállay a Jozef Bednárik. „Snažíme sa vyberať ľudí, ktorí krásu vedia posúdiť a nie partnerov súťaže,“ uviedla na adresu konkurenčnej Miss predsedníčka poroty a riaditeľka súťaže Lucia Hablovičová. Porota rozhodne o osude dievčat, ktoré sa uchádzajú o prestížne tituly s postupovou nomináciou na medzinárodné súťaže krásy Miss World a Miss International. Okrem pätnástich finalistiek počas priameho prenosu v televízii Markíza 9. apríla vystúpia vo veľkej šou artisti Divadla pohybu Décalages. Interpreti Richard Müller, Rytmus, Tina, Ego a Mário „Kuly“ Kollár predstavia v premiére svoje nové skladby.

Okrem zostrihov z pobytu dievčat na Kanárskych ostrovoch či z ich návštevy salaša diváci uvidia aj významné momenty predchádzajúcich 14 ročníkov Miss Slovensko. „Rekapitulujeme, prezeráme archívy a hľadáme to najlepšie z minulých ročníkov,“ uviedol režisér finálového večera Pepe Majeský. Moderátormi 120-minútového priameho prenosu budú Adela Banášová, Milan Lasica, Maroš Kramár, Štefan Skrúcaný, Jozef Vajda a Marek Vašut. Všetci už v minulosti boli súčasťou súťaže.

Do slávnostného večera zostávajú necelé dva týždne, počas ktorých si diváci môžu vybrať svoju favoritku prostredníctvom upútaviek v elektronických a printových médiách, kde sú uverejnené portréty všetkých pätnástich finalistiek Miss Slovensko 2010. Hlasovať je možné aj formou sms správ, a to i počas priameho prenosu – do poslednej chvíle pred uzavretím hlasovania a vyhlásením víťazky. Vyžrebovaný účastník sms hlasovania vyhrá exotickú dovolenku. Výťažok z hlasovania poputuje na konto projektu Hniezda záchrany.

Ďalšiu možnosť vyjadriť sympatie svojej favoritke majú aj priaznivci internetu, pre ktorých je určené hlasovanie o Miss Internet 2010 na webovej stránke missslovensko.zoznam.sk. Záujemcovia môžu hlasovať do 8. apríla. Vyžrebovaný účastník internetového hlasovania získa poukážku na nákup tovaru v internetovom obchode v hodnote 663 eur.

Do 8. apríla je možné na lorealparis.sk posielať hlasy, ktoré rozhodnú o víťazke Miss L´Oréal Glamour. Držiteľka titulu Miss L´Oréal Glamour získa výrobky L´Oréal Paris v celkovej hodnote 5000 eur. Rovnakú cenu si odnesie aj jeden vyžrebovaný hlasujúci.

Stávková kancelária Tipsport SK, a.s. pripravila možnosť uzavrieť stávky na víťazku Miss Slovensko 2010. Svojím tipom na víťazku zároveň určia, ktoré z dievčat získa historicky po prvý raz titul Miss Tip 2010. Tak ako každý rok, aj v tomto ročníku akreditovaní novinári rozhodnú o Miss Press 2010.

SITA

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Adela BanášováKarol KállayLaci StrikeLýdia EckhardtMarek VašutMilan LasicaRichard MüllerŠtefan Skrúcaný