Obrazom: Autosalón v Ženeve je plný noviniek a krásnych žien

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Začal sa 85. ročník autosalónu v Ženeve
Lamborghini Aventador Foto: SITA/AP

ŽENEVA 6. marca (WEBNOVINY) – Švajčiarske hlavné mesto aj tento rok zaplnili krásne ženy a novinky zo sveta automobilových značiek. V poradí 85. ročník prestížneho ženevského autosalónu potrvá do 15. marca.

Fanúšikovia štyroch kolies sa môžu tešiť aj na novinky značiek Ferrari, Jaguar, Lamborghini, či Mercedes, ktorých odvekým poslaním je vyjadriť rýchlosť a štýl. Lákavú dizajnovú štúdiu na autosalón priniesol Aston Martin. Model DBX je ukážkou vízie vlastného kupé, ktoré prepája know-how automobilky vo vývoji luxusných GT s najlepšími prvkami SUV. Samozrejmosťou je pohon štyroch kolies.

Obrazom: Ženevský autosalón je aj v roku 2015 plný luxusných áut a krásnych žien

Autosalón už tradične zahájilo vyhlásenie výsledkov súťaže „Car of the Year“ (COTY). Autom roka 2015 sa stal Volkswagen Passat, ktorý svojich šiestich protivníkov – BMW 2 triedy Active Tourer, Citroen C4 Cactus, Ford Mondeo, Mercedes-Benz triedy C, Nissan Qashqai a Renault Twingo bezkonkurenčne porazil.

Obrazom: Nová Škoda Superb

S vylepšenou vlajkovou loďou sa v Ženeve predviedla aj značka Škoda. Nový Superb konkurencii jasne predviedol, ako spraviť z luxusnej limuzíny dravca. Štýlové prvky v podobe predných LED svetiel spolu s funkčným interiérom hladko dopĺňajú moderný športový dizajn auta, ktoré zabúda na chyby svojho predchodcu.

Autosalón v Ženeve je plný noviniek a krásnych žien
Foto: SITA/AP Foto: ilustračné, SITA/AP
Začal sa 85. ročník autosalónu v Ženeve
Foto: SITA/AP
Začal sa 85. ročník autosalónu v Ženeve
Foto: SITA/AP

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie WBN