V Košiciach vďaka fanúšikom skvelá atmosféra

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Ke
Košičania sledujú prvý futbalový zápas slovenskej reprezentácie proti Novému Zélandu na MS vo futbale na veľkoplošnej obrazovke Hyunday Fan Parku Foto: SITA/Ivan Fleischer

KOŠICE 15. júna (WEBNOVINY) – Niekoľko stoviek ľudí sa dnes zišlo pri Dolnej bráne na košickej Hlavnej ulici, aby na veľkoplošnej obrazovke sledovali premiérový zápas našej futbalovej reprezentácie na Majstrovstvách sveta vo futbale v Juhoafrickej republike. Prvý polčas na veľkoplošnej obrazovke sledoval aj košický primátor František Knapík.

Diváci vytvorili výbornú atmosféru a oceňovali tento krok najmä preto, že je lepšie sledovať futbal spolu s ďalšími fanúšikmi. Ocenili, že mesto povolilo, aby počas prenosov fungovali aj stánky s občerstvením – pivom, minerálkou a všakovakými grilovanými dobrotami. „Je to bomba, konečne mesto urobilo niečo aj pre fanúšikov futbalu,“ povedal jeden z divákov.

Ako uviedol primátor, Košice zažijú vďaka spoločnosti Hyundai, ktorá je oficiálnym partnerom FIFA, bezplatné prenosy futbalových zápasov z Majstrovstiev sveta 2010 v južnej Afrike na doposiaľ najväčšej krytej veľkoplošnej obrazovke, aká kedy bola v centre mesta. Fanúšikovia tu môžu sledovať prenosy až do 11. júla.

SITA

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe František Knapík