Krab Petrovič nadržiaval Slovákom, tipol prehru Talianska

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Krab petrovic
Krab Petrovič si vyskúša veštecké schopnosti počas hokejového šampionátu v Bielorusku. Foto: belarus.by

MINSK 17. mája (WEBNOVINY) – Krab Petrovič z Minska predpovedá sobotňajší úspech Slovenska na majstrovstvách sveta, vo večernom zápase by mali zverenci Vladimíra Vůjtka zdolať Talianov.

Obyvateľ minského Centra oceánografie bol úspešný v troch z piatich predpovedí výsledkov slovenských duelov. Minulý piatok mu nevyšiel tip na triumf Slovenska nad Českom, v sobotu uhádol prehru zverencov Vladimíra Vůjtka s Kanaďanmi, v pondelok aj neúspech s Francúzmi.

Všetko o MS v hokeji nájdete —>>> TU.

V stredu sa mýlil, keď mu nevyšla predpoveď výhry Nórov nad tímom SR. V piatok mu vyšiel tip na prehru Slovákov so Švédmi. Teraz zvolil triumf slovenského výberu.

Obyvateľa morskej ríše vylovili v októbri 2013 pri nórskom pobreží v hĺbke približne 100 metrov, odtiaľ sa cez Murmansk a Moskvu dostal v špeciálnom kontajneri do Minska.

Obrazom: Sobotňajšie zápasy na MS v hokeji

Populárny krab nepredpovedá len výsledky zápasov domáceho Bieloruska, pretože podľa slov riaditeľa spomenutého centra Alexeja Azarova je Petrovič fanúšikom bieloruskej „zbornej“ a pri výbere víťaza by nebol nestranný.

Správu priniesol portál tut.by.

Video: Bielorusi predstavili svetu kraba Petroviča
MS v hokeji  sutaze
Foto: Webnoviny.sk

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať