Hráči kritizujú ľad, cítia sa ako v saune či medzi lajnami

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Najkrajšie momenty z piateho dňa MS v hokeji
Yorick Treille z Francúzska (v modrom) a Mario Altmann z Rakúska po vzájomnom strete počas zápasu A-skupiny na svetovom šampionáte v hokeji. Praha, 5. máj 2015. Foto: SITA/AP

PRAHA 6. mája (WEBNOVINY) – Teplota v pražskej hale O2 Arena je počas hokejových majstrovstiev sveta privysoká a ovplyvňuje aj kvalitu ľadu. S kritikou vyrukovali hráči viacerých účastníkov základnej A-skupiny.

Súťažte s nami o dres a lístky na zápasy MS:

Za selfie na MS v hokeji 2015!

Kvalita hracej plochy je katastrofálna. Teplota pripomína kúpeľňovú,“ vyhlásil Švajčiar Damien Brunner po utorňajšom víťazstve svojho tímu 1:0 nad Nemcami a na margo malej príťažlivosti duelu dodal: „Asi nebolo najľahšie pozerať sa naň, ale my sme to na ľade mali ešte ťažšie.

Nemec Patrick Reiner podľa Bildu už po sobotňajšom víťazstve 2:1 nad Francúzmi skonštatoval: „Bolo to podobné ako v saune. Privítali by sme lepšie fungovanie ´klímy´.

Stav ľadu prekážal aj francúzskym hokejistom po stretnutí s Rakúskom, v ktorom dosiahli prvú výhru na šampionáte. „Nohy nám nešli, nedarilo sa nám kombinovať. Ľad bol príšerný, ako by boli na ňom lajná. Fakt zlý,“ krútil hlavou podľa webu iSport.cz útočník Dallasu Stars Antoine Roussel a pokračoval: „V tomto zápase brankár nevidel ani hovno. Nemám poňatia, čo sa tu dialo, ale bolo to fakt príšerné. Preto ten zápas vyzeral tak zle.“

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia