Slováci v ohrození, v hľadisku našli podozrivý batoh

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Slovenskí hokejisti boli na ľade v čase, keď polícia preverovala v hľadisku podozrivý batoh. Foto: SITA/Ján Viazanička

OSTRAVA 10. mája (WEBNOVINY) – Nedeľňajšie rozkorčuľovanie slovenskej hokejovej reprezentácie na 79. majstrovstvách sveta v Česku pred večerným duelom proti Rusku (hrá sa o 20.15 h) bolo v ohrození.

Súťažte s nami o dres a lístky na zápasy MS:

Za selfie na MS v hokeji 2015!

Na jednej z tribún ostravskej ČEZ arény totiž pyrotechnici objavili batoh, ku ktorému sa nik nehlásil, pritiahol tak pozornosť strážcov bezpečnosti.

Obrazom: Slováci podľahli Fínom, góly padali iba v tretej tretine

V permanencii bol aj špeciálne vycvičený pes, ktorý nepotvrdil prítomnosť nebezpečných látok. Prítomný policajt potom opatrne preveril obsah tašky, v ktorej sa nachádzali prázdna plastová fľaša a oblečenie.

Na ľade v tom čase bolo osem slovenských reprezentantov a asistent trénera Peter Oremus, ostatní sa pripravovali individuálne alebo s kondičným koučom.

Na nedeľňajšom predpoludňajšom rozkorčuľovaní sa predstavilo šesť korčuliarov a dvaja brankári. Z obrancov na hlavnej ploche boli Adam Jánošík, Juraj Mikuš, Dominik Graňák i Ivan Baranka. Prítomní boli útočníci Patrik Lušňák s Vladimírom Draveckým a brankári Július Hudáček s Branislavom Konrádom.

„Chlapci mali možnosť vybrať si tréning na ľade, s kondičným koučom alebo sa pripravovať individuálne. Náš výkon proti Fínom nebol zlý, ale musíme premieňať góly, aby sme mali možnosť uspieť. V tejto chvíli musíme bodovať a už večer proti Rusom urobíme všetko pre to, aby to tak bolo,“ povedal asistent trénera SR Peter Oremus.

Obrazom: Najkrajšie momenty z deviateho dňa MS v hokeji

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Adam JánošíkDominik GraňákIvan BarankaJúlius HudáčekJuraj MikušPeter Oremus
Firmy a inštitúcie Slovenská hokejová reprezentácia