Brankárska jednotka na USA je nejasná, Jurčo netrénoval

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Tréning slovenských hokejistov na duel s USA

OSTRAVA 11. mája (WEBNOVINY) – Slovenská hokejová reprezentácia absolvovala pondelkový tréning na 79. majstrovstvách sveta v Česku v rovnakom zložení formácií, ako skončila nedeľňajší zápas proti Rusku. Na ľade chýbal útočník Tomáš Jurčo, ktorý mal zdravotné problémy.

Ku koncu zápasu mal bolesti v oblasti chrbta, ktoré ho limitovali v ďalšom pokračovaní. Stiahli sme ho, aby sa doliečil a pripravil na ďalší duel. Verím, že bolesti ustúpia a bude pokračovať ďalej. Nebolo to z dôvodu zranenia, ale skôr preťaženia. Dnes mal individuálny tréning a rehabilitáciu,“ povedal lekár slovenského mužstva Ján Grauzel.

Obrazom: Tréning slovenských hokejistov na duel s USA

Tréner Vladimír Vůjtek na utorkový súboji proti výberu USA (hrá sa o 16.15 h) neplánuje zmeny v zostave. Otázny je len štart spomenutého Jurča. Hlavný kouč ešte nemá jasno v tom, ktorého gólmana pošle do bránky.

Slováci na pondelkovom tréningu:

Na ľade: J. Hudáček, J. Laco, Konrád – Meszároš, Graňák, Marek Ďaloga, J. Mikuš, Jurčina, Sersen, A. Jánošík, Baranka – L. Hudáček, Surový, Gáborík – Miklík, Viedenský, Tatar – Lušňák, Bližňák, Bartovič – Dravecký, T. Kopecký, Pánik

Individuálny tréning: Jurčo

Zranený: M. Daňo

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Marek ĎalogaTomáš JurčoVladimír Vůjtek
Firmy a inštitúcie Slovenská hokejová reprezentácia