Chiellini sa na Suáreza nehnevá, trest je podľa neho krutý

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Suárez a Chiellini
Giorgio Chiellini je jedine sklamaný z prehry. Určite v ňom neprevládajú pocity radosti, odplaty či hnevu voči Suárezovi. Foto: SITA/AP

TURÍN 27. júna (WEBNOVINY) – Giorgio Chiellini v utorok na vlastnom ramene pocítil silu čeľustí Luisa Suáreza, ale štvormesačný dištanc spojený so stotisícovou pokutou vo švajčiarskych frankoch vymeraný disciplinárnou komisiou Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) pre uruguajského recidivistu je aj podľa talianskeho obrancu prehnaný.

Všetko o MS vo futbale nájdete

—-> TU

„Od prvej chvíle som žiadal vyvodenie dôsledkov od príslušných orgánov, ale zároveň si myslím, že takýto trest je až neprimerane vysoký. Úprimne dúfam, že bude môcť aspoň zostať so svojimi spoluhráčmi, lebo tento zákaz je veľmi krutý. Určite vo mne neprevládajú pocity radosti, odplaty či hnevu voči Suárezovi. Som jedine sklamaný z prehry,“ uviedol 29-ročný zadák Juventusu Turín v stanovisku, ktoré priniesol Goal.com.

Video: Luis Suárez uhryzol Giorgia Chielliniho

https://www.youtube.com/watch?v=y2kX-aPT2L8

FIFA naparila Suárezovi dištanc na deväť súťažných zápasov za národný tím. Obávaný strelec nenastúpi ani za FC Liverpool v prvých troch zápasoch skupinovej fázy Ligy majstrov 2014/2015 a vynechá aj úvodných deväť vystúpení „The Reds“ v nasledujúcom ročníku anglickej Premier League. Uruguaj zdolal Taliansko 1:0 a postúpil na jeho úkor do osemfinále MS v Brazílii, Suárez nedostal trest v hre.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Giorgio ChielliniLuis Suárez