Holandsko bude mať po postupe do finále problém s ubytovaním

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Sobotnajšie štvrťfinálové zápasy na MS vo futbale
Holanďan Arjen Robben padá po súboji s kostarickými futbalistami počas sobotňajšieho štvrťfinálového zápasu na svetovom šampionáte v Brazílii. Foto: SITA/AP

RIO DE JANEIRO 7. júla (WEBNOVINY) – Vedenie futbalovej reprezentácie Holandska bude musieť po štyroch rokoch v prípade postupu do finále svetového šampionátu opäť riešiť problémy s ubytovaním.

Všetko o MS vo futbale nájdete

—-> TU

Holanďania majú rozložený tréningový stan v hoteli Caesar Park Ipanema v Riu de Janeiro, ktorý má však pre svojich partnerov a sponzorov zarezervovaný na záverečný víkend Medzinárodná futbalová federácia (FIFA).

Hotel sa nachádza na pláži Copacabana. Holanďania nastúpia v stredu na semifinále v Sao Paule proti Argentíne. Ak by prehrali, sťahovali by sa priamo do Brasilie, kde sa hrá súboj o tretie miesto. V prípade víťazstva by si museli hľadať ubytovanie v Riu de Janeiro, FIFA im už ponúkla jeden hotel.

Museli sme ustúpiť, aj keď to nie je v záujme futbalu. Hotel ponúkaný FIFA je v horách nad mestom. Ak postúpime, budeme musieť tento problém vyriešiť. Na hotel na Copacabane sme si už zvykli, hráči sa v ňom cítili veľmi dobre“ priznal športový riaditeľ Holandského futbalového zväzu Bert van Oostveen.

Holanďania problémy s hotelom riešili aj pred štyrmi rokmi v Juhoafrickej republike. Vtedy však vedenie tímu nepočítalo s postupom do finále a ubytovanie malo rezervované len do štvrťfinále. Informácie zverejnili sport.de a FCUpdate.nl.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Holandská futbalová reprezentácia