Dvojica vylúpila bar v Horných Túrovciach, hľadá ich polícia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Mladík
Polícia pátra po dvojici, ktorá v utorok popoludní lúpila v bare v obci Horné Túrovce v okrese Levice. Odniesli si tridsať eur, 53-ročná barmanka okrem šoku skončila so zraneniami na tvári. Bratislava, 13. november 2013. Foto: SITA/KR PZ Nitra

BRATISLAVA/LEVICE 13. novembra (WEBNOVINY) – Polícia pátra po dvojici, ktorá v utorok popoludní lúpila v bare v obci Horné Túrovce v okrese Levice.

Odniesli si tridsať eur, 53-ročná barmanka okrem šoku skončila so zraneniami na tvári. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, jeden z páchateľov zostal stáť pri dverách, druhý si objednal kofolu, obišiel pult a barmanku sotil tvárou k stene.

Zo zásuvky zobral peniaze a aj s komplicom ušli. Polícia v prípade začala trestné stíhanie pre lúpež. K dispozícií majú aj identikit jedného z dvojice.

Mladík mal 20 až 30 rokov, vysoký bol asi 174 cm, štíhlej postavy, mal vyholenú hlavu. Oblečený mal čierny kabát.

Prípadní svedkovia, ktorí si v blízkosti pohostinstva všimli okolo 16:00 niečo podozrivé, môžu akékoľvek informácie oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať