Jana Dukátová v Taliansku nenašla premožiteľku

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Jana Dukátová
Vodná slalomárka Jana Dukátová počas 29. ročníka Medzinárodných liptovských slalomov v areáli vodného slalomu v Liptovskom Mikuláši. Liptovský Mikuláš, 20. apríl 2013. Foto: SITA/Branislav Račko

IVREA 17. apríla (WebNoviny.sk) – Slovenská reprezentantka vo vodnom slalome Jana Dukátová si úspešne počínala na renkingových pretekoch ICF v talianskej Ivrei, kde nenašla premožiteľku v súťaži kajakárok. Dukátová v rámci úvodu olympijskej sezóny dosiahla prvenstvo aj na majstrovstvách Oceánie.

Bola to výborná príprava. Pred májovým domácim európskym šampionátom v Liptovskom Mikuláši sme sa rozhodli, že Taliansko a následne štart na Liptovských slalomoch bude najlepšie riešenie. V Ivrei som absolovovala v priebehu dvoch dní šesť kvalitných jázd, v sobotu majstrovstvá Talianska a v nedeľu preteky zaradené do ICF renkingu. Charakter vody je podobný ako v Liptovskom Mikuláši, takže štart stopercentne splnil svoj účel. Navyše, v júni tu bude premiérovo úvodné kolo ,sveťáku’, “ povedala pre web Slovenského zväzu kanoistiky na divokej vode Jana Dukátová.

Z výsledkov – K1 žien – finále:

1. Jana Dukátová (SR) 104,07 (2), 2. Hornová (Tal.) 106,15 (2), 3. Leitnerová (Rak.) 110,44 (2)

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Jana Dukátová