Dubovcová s Nestarcovou v Soči dvakrát nestačili na súperky

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Dubovcova nestarcova
Slovenské reprezentantky v plážovom volejbali Dominika Nestarcová (vľavo) a Natália Dubovcová získali ďalší cenný kov. Foto: Facebook.com/dubovcovanestarcova

SOČI 4. mája (WebNoviny.sk) – Slovenské reprezentantky v plážovom volejbale Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová neuspeli v stredajších vystúpeniach v základnej A-skupine na turnaji kategórie Open v rámci Svetovej série 2015/2016 v ruskom Soči (3. – 8. mája).

Slovenky nasadené ako sedemnáste najprv prehrali s čínskymi reprezentantkami Fan Wang a Jüan Jüe 1:2 (-16, 16, -18). V dramatickej koncovke hráčky SR najskôr nezužitkovali štyri mečbaly, Číňanky premenili tretiu takúto príležitosť. Šestnástky podujatia v Soči sa Slovenkám revanšovali za aprílovú prehru 0:2 z domáceho podujatia Sia-men Open. Dubovcová a Nestarcová v popoludňajšom zápase nestačili ani na nasadené jednotky Karlu Borgerovú a Brittu Bütheovú z Nemecka – podľahli 0:2 (-18, -19).

Vo štvrtok čaká na slovenský pár záverečný súboj v „áčku“ proti brazílskej dvojici Eunyce Martins Vercosová, Bárbara De Sousová Alvesová Ferreirová. Najúspešnejšie beachvolejbalistky SR ostatných rokov bojujú v Soči o body do rebríčka pre účasť na augustových OH 2016 v Riu de Janeiro.

Svetová séria 2015/2016 v plážovom volejbale – Open – Soči (Rus.) – ženy – A-skupina – streda – výsledky:

Fan Wang, Jüan Jüe (Čína-16) – Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (SR-17) 2:1 (16, -16, 18)

Karla Borgerová, Britta Bütheová (Nem.-1) – Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (SR-17) 2:0 (18, 19)

Karla Borgerová, Britta Bütheová (Nem.-1) – Eunyce Martins Vercosová, Bárbara De Sousová Alvesová Ferreirová (Braz.-32) 2:0 (16, 17)

Fan Wang, Jüan Jüe (Čína-16) – Eunyce Martins Vercosová, Bárbara De Sousová Alvesová Ferreirová (Braz.-32) 2:0 (9, 20)

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Dominika NestarcováNatália Dubovcová