Sagan dres nemení, poprel prestup do Tinkoff-Saxo

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Peter Sagan na Tour de France
Slovenský cyklista Peter Sagan absolvoval poslednú 21. etapu jubilejného 100. ročníka Tour de France so zelenou briadkou. Foto: SITA/AP

SIENA 8. marca (WEBNOVINY) – K spojeniu slovenského cyklistu Petra Sagana a tímu Tinkoff-Saxo neprišlo a po manažérovi Giovannim Lombardim to vyvrátil aj samotný Žilinčan.

Podľa tohtotýždňových správ denníka Gazzetta dello Sport by mal Sagan naďalej jazdiť pre spoločnosť Cannodale, ale už vo farbách Tinkoff-Saxo, keďže americká firma by sa mala stať jeho novým partnerom.

Netrápia ma novinové správy. Ani som ich nečítal,“ predstieral nevedomosť o posledných informáciách pre cyclingnews.com dvojnásobný víťaz bodovacej súťaže na Tour de France.

Po neskoršom vysvetlení od redaktora špecializovaného webu, čo napísala Gazzetta, Sagan len dodal: „Aha. Potom však boli aj ďalšie správy, že som nič nepodpísal. Predtým sa objavovali informácie, že budem jazdiť v Alonsovom tíme a teraz ľudia hovoria o Tinkoffe. Je to stále rovnaký príbeh.

Sagan obsadil v sobotu pri európskej premiére 2014 na Strade Bianche v Taliansku 2. miesto. Neskôr ho čakajú preteky Tirreno – Adriatico, Miláno – San Remo a potom už jarné klasiky.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Peter Sagan