O Sagana je veľký záujem, jeho budúcnosť je ešte s otáznikom

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Individuálna časovka na 101. ročníku Tour de France
Slovenský cyklista Peter Sagan počas 20. etapy 101. ročníka Tour de France, ktorou bola individuálna časovka na 54 kilometrov a viedla z Bergeracu do Périgueux. Foto: SITA/AP

PARÍŽ 30. júla (WEBNOVINY) – Minimálne do 1. augusta sa bude o ďalšej budúcnosti slovenského cyklistu Petra Sagana len špekulovať.

Jeho koniec v tíme Cannondale je verejným tajomstvom, kde povedú ďalšie kroky trojnásobného víťaza bodovacej súťaže na Tour de France, zatiaľ nie je oficiálne známe.

Sagan mal na poslednej etape Tour superbicykel

O Sagana mali v minulých mesiacoch záujem viaceré tímy ProTour, najčastejšie sa spomínalo meno ruského milionára Olega Tinkova a jeho tímu Tinkoff-Saxo. V hre však boli aj ďalšie možnosti.

Cannondale Pro Cycling by mal ukončiť svoju činnosť a spojiť sa s doterajším tímom Garmin. Podľa informácií zo zákulisia Tour de France by fúziu mali oznámiť v závere nadchádzajúcich pretekov Okolo Poľska, ktoré povedú aj slovenským územím. Všetky zainteresované strany však mlčia.

Čo bude ďalej? Zatiaľ nekomentujeme. A aká je budúcnosť Petra Sagana? Treba sa opýtať jeho,“ reagoval na otázky agentúry SITA športový riaditeľ Cannondalu Stefano Zanatta.

Peter Sagan v cieli nevniesol do súčasnej situácie viac svetla. „Zatiaľ nie je nič isté, uvidíme koncom sezóny, o čom sa rozhodne,“ uviedol Sagan.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe Peter Sagan