Dubovcová s Nestarcovou budú v Poprade hviezdami exhibície

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Dubovcová s Nestarcovou nesklamali, sú majsterkami Slovenska
Zľava: Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová počas majstrovstiev Slovenska v plážovom volejbale SupTel Cup. Košice, 17. august, 2014. Foto: SITA/Ivan Fleischer

POPRAD 30. augusta (WEBNOVINY) – Slovenská reprezentantky Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová budú najväčšími hviezdami sobotňajšieho exhibičného charitatívneho turnaja Slovanet Beach Exhibition v Poprade. Miestny rezort AquaCity bude hostiť dovedna šesť ženských tímov.

Organizátori venujú celý výťažok zo vstupného pacientom s chronickou obštrukčnou chorobou pľúc a rodinám detí s mozgovou obrnou. Exhibičné podujatie sa uskutoční pod záštitou prezidenta SR Andreja Kisku.

Okrem Dubovcovej s Nestarcovou sa v Poprade predstaví aj iná slovenská dvojica Andrea Kršková, Lucia Behúnová, rakúske páry Lisa Chukwumová, Stefanie Steigerová a Valerie Teuflová, Bianca Zassová, anglické duo Jessica Grimsonová, Vicky Palmerová a poľské hráčky Monika Brzosteková, Kinga Kolosinská.

Okrem atraktívnych súbojov žien sa v Poprade predstaví slovenský reprezentant v cyklotriale Ján Kočiš. Organizátori pripravili aj súťaže pre deti, exhibičný duel osobností v plážovom volejbale či vystúpenie hudobnej skupiny Peter Bič project a tanečníkov z Old School Brothers.

Informácie priniesol oficiálny web podujatia.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Dominika NestarcováJana DubovcováNatália DubovcováPeter Bič