Niké: Žreby takmer vypredané, 300 000 € sa zatiaľ nenašlo!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Foto: Niké

BRATISLAVA 18. septembra (WBN/PR) – Je len na vás, či necháte radosť z výhry niekomu inému, alebo sa o ňu pokúsite sami. 300 000 € nájde len ten, kto hľadá.

Žreby Zlatá pokladnica sú na trhu už rok. Po celý čas išli na dračku, do vypredania ich už veľa neostáva. No najzaujímavejšie je, že ešte stále si nikto nezotrel hlavnú výhru. Z toho vyplýva jediné: Nikdy nebola šanca vyhrať 300 000 eur tak vysoká ako teraz! Ako s touto informáciou môžete naložiť?

Môžete rovno začať skúšať šťastie, pravdepodobnosť výhry rapídne vzrástla. Alebo môžete ešte chvíľu čakať, kým žreby budú kupovať ostatní. A vaša šanca by sa časom ešte zvýšila. Ale pozor – to len v prípade, že by výherný žreb nikto nenašiel! Riskli by ste to?

Nie je to tak dávno, čo si na žrebe Rubínová 7 zotreli dve dámy zo severu Slovenska fantastickú výhru 100 000 eur. Žreby nakupovali systematicky – kupovali si ich vždy spolu a pravidelne. A vyplatilo sa, výhru si rozdelili fifty-fifty.

Veľká je aj šanca na niektorú z ďalších výhier. Na Zlatej pokladnici vyhráva takmer každý tretí žreb! Na jednom žrebe môžete nájsť až 25 súbežných výhier. Nájdete ich v pobočkách Niké a ďalších predajných miestach po celom Slovensku.

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Firmy a inštitúcie Niké stávková kancelária