Dubovcová s Nestarcovou na turnaji v Sao Paule nenastúpia

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Dubovcova nestarcova
Sprava: Slovenské reprezentantky v plážovom volejbale Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová počas turnaja CEV Masters vo švajčiarskom Bieli, kde získali bronz. V súboji o 3. miesto porazili poľskú dvojicu Monika Brzosteková, Kinga Kolosinska. Biel, Švajčiarsko, 10. august 2014. Foto: SITA/cev.lu

BRATISLAVA 22. septembra (WEBNOVINY) – Slovenské reprezentantky v plážovom volejbale Natália Dubovcová s Dominikou Nestarcovou nebudú štartovať na poslednom turnaji Grand Slamu Svetovej série v roku 2014 v brazílskom Sao Paule (23. – 28. septembra). Slovenky sa pre zranenie Dubovcovej museli odhlásiť z turnaja, sezóna sa tak sa pre ne predčasne skončila.

„Natálii sa na sobotňajšom tréningu ozvalo staršie zranenie chrbta. Nechceli sme preto riskovať a z turnaja sme sa odhlásili. Zavážilo aj to, že sa hrá ďaleko, neprospela by jej ani dlhá cesta do Brazílie,“ povedal pre oficiálny web Slovenskej volejbalovej federácie (SVF) manažér slovenskej dvojice Miloš Dubovec.

Dubovcová s Nestarcovou získali v roku 2014 bronz na turnajoch Grand Slamu v nórskom Stavangeri a americkom stredisku Long Beach. Tretie miesto si vybojovali aj na podujatí CEV Masters vo švajčiarskom meste Biel/Bienne. V Košiciach obhájili titul majsteriek Slovenska.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Dominika NestarcováNatália Dubovcová