Video: Memphis je na čele NBA stále nezdolaný

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Mamphis je spoločne s Houstonom na čele súťaže.
Mamphis je spoločne s Houstonom na čele súťaže. Foto: SITA/AP

NEW YORK 8. novembra (WEBNOVINY) – Basketbalový Memphis uspel aj v šiestom stretnutí nového ročníka NBA a spoločne s Houstonom je s navlas rovnakou bilanciou na čele súťaže.

Grizzlies však mali v piatok namále, v Chesapeake Energy Arene prehrávali s Oklahomou oslabenou o Kevina Duranta a Russella Westbrooka ešte v poslednej minúte, ale vykúpenie priniesla trojka ich najlepšieho strelca Mika Conleyho 38,3 s pred záverečným hvizdom. „Medzi našimi tímami panuje rivalita. Vždy pôjde o tesné zápasy bez ohľadu na to, kto komu v zostave chýba,“ zamyslel sa stredný rozohrávač Conley po víťazstve 91:89.

Ruky vozvysok mali po prvej tohtosezónnej bitke o New York basketbalisti Brooklynu, ktorí mestského rivala zdolali 110:99. Pomohol im nielen skvelý výkon tvorcu hry Derona Williamsa, ktorý si 29 bodmi utvoril maximum v tomto ročníku, ale aj celkovo 14 premenených trojok z 24 pokusov.

„Vďaka nim sme si udržiavali vedenie. Vždy, keď súper potiahol nejakú šnúru a doťahoval sa, kontrovali sme trojkou. Naša streľba bola ohurujúca,“ podotkol tréner Nets Lionel Hollins. Až dvojnásobné predĺženia rozuzlili piatkové duely v Charlotte a Phoenixe, jednu pridanú päťminútovku videli v Orlande.

Sumáre:
Charlotte – Atlanta 122:119 po dvojnásobnom predĺžení

(22:29, 25:21, 23:28, 27:19 – 13:13, 12:9)

Najviac bodov: A. Jefferson 34, Neal 23 (3 trojky), Stephenson 17 (13 doskokov) – Horford 24 (10 doskokov), J. Teague 22 (15 asistencií), Korver 20 (4 trojky)

https://www.youtube.com/watch?v=tQfV9SfvPss

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať