Zuzana Rehák Štefečeková je líderkou svetového rebríčka

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Zuzana Rehák Štefečeková
Slovenská strelkyňa Zuzana Rehák Štefečeková. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 2. apríla (WEBNOVINY) – Slovenská reprezentantka v športovej streľbe Zuzana Rehák Štefečeková je na čele aktuálneho svetového rebríčka ISSF i európskeho renkingu ESC.

Zverenka trénera Branislava Slamku je líderkou poradia v trape žien. Rehák Štefečeková si v poradí ISSF naďalej drží vedúcu priečku, v hodnotení ESC sa k 1. aprílu 2015 posunula z 2. miesta na najvyššiu pozíciu, na ktorej vystriedala Nemku Katrin Quoossovú.

Úradujúci majster sveta zo španielskej Granady 2014 Erik Varga prišiel o postavenie svetovej i európskej jednotky v trape mužov. Pripravil ho oň Massimo Fabbrizi z Talianska, víťaz úvodného podujatia seriálu Svetového pohára v mexickom Acapulcu. Varga klesol v oboch poradiach na 4. post.

Pozíciu najlepšej medzi Európankami stratila aj skeetarka Danka Barteková, ktorá je aktuálne štvrtá. Jej miesto zaujala Talianka Chiara Cainerová. Barteková zaznamenala pokles aj vo svetovom rebríčku, kde sa z 3. zosunula na 8. stupienok.

Reprezentant SR v dvojitom trape Hubert Andrzej Olejnik si udržal svoje umiestnenia – šiesty (ESC) a ôsmy (ISSF).Radosť môže mať Juraj Tužinský, ktorý sa prepracoval do prvej desiatky vo vzduchovej pištoli. V kontinentálnom poradí nastal v jeho prípade zostup zo 6. na 7. priečku.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Danka BartekováErik VargaHubert Andrzej OlejnikJuraj TužinskýZuzana Rehák Štefečeková