Na 9 tiketoch netrafil 16 zápasov, aj tak vyhral balík!

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Foto: Niké

BRATISLAVA 5. mája (WBN/PR) – SUPERBONUS v Niké začali hráči využívať naplno. Už dobre vedia, že sa im to vyplatí. Iba v Niké totiž možno na jednom tikete netrafiť až dva zápasy, a pritom vyhrať! Tipér, o ktorom bude reč, o tom vie svoje.

Počas hokejových majstrovstiev si Miroslav podal až 15 tiketov. Z toho na troch si správne tipol všetky zápasy, a naopak, tri tikety mu nevyšli. Keby nevyužil akciu SUPERBONUS, ktorú Niké aktuálne ponúka, prehral by aj nasledujúcich 9 tiketov. Na každý z týchto tiketov si vsadil 100 až 200 eur, jeho strata by tvorila sumu 1 100 eur.

Napriek tomu, že na týchto tiketoch netrafil až 16 príležitostí, tak nielen že o túto sumu neprišiel, ale dokonca si polepšil: získal na nich až 1 300 eur! Na siedmych tiketoch netrafil až dva zápasy, vyhral späť svoj vklad. Na dvoch tiketoch netrafil len po jednom zápase, čo znamenalo, že svoj vklad zdvojnásobil. Oba tieto tikety si podal za 100 eur, na každom teda vyhral dve stovky.

Využite túto ponuku aj vy! Princíp je jednoduchý – aj keď netrafíte dva tipy, vyhráte späť svoj vklad. Ak netrafíte len jeden, vyhrávate dvojnásobok.

Pre využitie SUPERBONUSu si v termíne do 17. 5. 2015 podajte tiket aspoň s 8 zápasmi s kurzami medzi 1,15 a 5,0 s minimálnym vkladom 2 €. Zároveň celkový kurz na tomto tikete musí byť minimálne 33.

Kompletné informácie nájdete v každej pobočke Niké a TU.

Využite SUPERBONUS, tak ľahko môžete vyhrať jedine v Niké!
Foto: Niké
Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Firmy a inštitúcie Niké stávková kancelária