Video: LeBron siahol po čelenke, Houston potiahol Harden

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Cleveland
LeBron James (23) v zápase pri koši s obrancom Jimmym Butlerom. Foto: SITA/AP

CLEVELAND 7. mája (WEBNOVINY) – James Harden a LeBron James, po Stephenovi Currym v poradí druhý a tretí najužitočnejší hráč tejto sezóny basketbalovej NBA, ťahali svoje tímy aj v stredajších druhých stretnutiach semifinále Západnej a Východnej konferencie.

Bradatý ľavák Harden nastrieľal presnú polovicu zo svojich 32 bodov v poslednej štvrtine, premenil všetkých 15 trestných hodov a jeho Houston zdolal Los Angeles Clippers 115:109. „Zápas číslo jeden sme si nechali utiecť pomedzi prsty, takže sme odmietli rovnaký scenár aj v druhom dueli,“ povedal líder Rockets.

Vyrovnaný stav (1:1) je aj v sérii medzi Clevelandom a Chicagom. LeBron James si prvý raz od marca znova nasadil na hlavu čelenku, dal 33 bodov, pripojil 8 doskokov a 5 asistencií a Cavaliers v druhom zápase zdolali Bulls 106:91. „Odrazu prišiel impulz. Mal som ju v šatni a rozhodol som sa, že nastal čas jej návratu na scénu,“ glosoval 30-ročný krídelník ozdobu hlavy, ktorá preňho bola signifikantná počas doterajšej úspešnej kariéry.

Výsledky stredajších stretnutí 2. kola play-off zámorskej basketbalovej NBA

– hrá sa na štyri víťazstvá

VÝCHODNÁ KONFERENCIA:

Cleveland – Chicago 106:91 (38:18, 26:27, 23:26, 19:20) – stav série: 1:1

https://www.youtube.com/watch?v=05lu86SMIv8

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Viac k osobe James HardenLeBron James