Američan Bannister ovládol slovenskú basketbalovú ligu

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Willie Bannister získal ocenenia za najužitočnejšieho hráča ročníka, finále, najlepšieho rozohrávača aj legionára v súťaži. Foto: SITA/Martin Havran

BRATISLAVA 23. mája (WEBNOVINY) – Americký líder čerstvého majstra Slovenskej basketbalovej ligy (SBL) z Komárna T.J. Bannister absolútne ovládol individuálne ocenenia za sezónu 2014/2015.

Špecializovaný server Eurobasket.com vyhlásil 30-ročného dirigenta hry (nar. 29. júna 1984) za najužitočnejšieho hráča ročníka, finále, najlepšieho rozohrávača aj legionára v súťaži. Martin Rančík z bronzového bratislavského Interu bol najlepším slovenským basketbalistom aj pivotom ligy. Srb Miljan Čurovič, ktorý priviedol MBK Rieker Com Therm Komárno k prvenstvu, si vyslúžil ocenenie pre najlepšieho trénera sezóny.

V prvom tíme hviezd SBL 2014/2015 sa okrem Bannistera a Rančíka ocitli aj P.J. Alawoya (Komárno), Luka Drezga (Handlová) a Igor Marič (Prievidza). Slovenskú päťku tvoria Nenad Miloševič, Martin Rančík, Peter Sedmák (všetci Inter Bratislava), Milan Žiak(Banská Bystrica) a Lukáš Hoferica (Karlovka).

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Martin Rančík