Dubovcová s Nestarcovou začali v Moskve dvoma víťazstvami

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Dubovcova nestarcova
Slovenky Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová zvládli na turnaji World Tour v Prahe aj prvý duel vyraďovacej časti, keď v piatok podvečer zdolali poľský pár Kinga Kolosinská, Monika Brzosteková. Foto: facebook.com/dubovcovanestarcova

MOSKVA 27. mája (WEBNOVINY) – Slovenské reprezentantky v plážovom volejbale Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová už majú na turnaji Svetovej série v Moskve istotu postupu do vyraďovacej časti, keď uspeli vo svojich úvodných dvoch vystúpeniach.

Šestnástky „pavúka“ najprv v stredu predpoludním zdolali v základnej A-skupine kanadský pár Heather Bansleyová, Sarah Pavanová za 57 minút po tuhom boji 2:1 (-18, 26, 12) a podvečer si poradili za 40 minút 2:0 (21, 17) aj s Azerbajdžankami Vivian Danielle da Conceicao Cunhovou a Irinou Abbaszadeovou. Kanaďankám sa revanšovali za minulotýždňovú osemfinálovú prehru z Prahy.

Dubovcová s Nestarcovou vo štvrtok nastúpia proti najvyššie nasadeným Brazílčankám Larisse France Maestriniovej a Talite Da Roche Antunesovej v súboji o prvé miesto v skupine.

Grand Slam Svetovej série – Moskva (Rus.), A-skupina – streda:

Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (SR-16) – Vivian Danielle da Conceicao Cunhová, Irina Abbaszadeová (Azerb.-32) 2:0 (21, 17) za 40 minút

Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (SR-16) – Heather Bansleyová, Sarah Pavanová (Kan.-17) 2:1 (-18, 26, 12) za 57 minút

Larissa Franca Maestriniová, Talita Da Rocha Antunesová (Braz.-1) – Heather Bansleyová, Sarah Pavanová (Kan.-17) 1:2 (-17, 17, -13)

Larissa Franca Maestriniová, Talita Da Rocha Antunesová (Braz.-1) – Vivian Danielle da Conceicao Cunhová, Irina Abbaszadeová (Azerb.-32) 2:0 (13, 15)

Ďalší program A-skupiny – štvrtok:

Larissa Franca Maestriniová, Talita Da Rocha Antunesová (Braz.-1) – Natália Dubovcová, Dominika Nestarcová (SR-16)

Heather Bansleyová, Sarah Pavanová (Kan.-17) – Vivian Danielle da Conceicao Cunhová, Irina Abbaszadeová (Azerb.-32)

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Dominika NestarcováNatália Dubovcová