Night Run presunuli, vytlačil ho pochod proti islamizácii

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia
Telekom Night Run
Účastníci bežeckého podujatia Telekom Night Run 2014. Foto: SITA/Jozef Jakubčo

BRATISLAVA 24. augusta (WEBNOVINY) – Siedmy ročník nočného behu Bratislavou – Telekom Night run, ktorý sa mal pôvodne uskutočniť v sobotu 12. septembra 2015 o 19.50 h so štartom a cieľom pri nákupnom centre Eurovea, mení termín.

Tri týždne pred plánovaným termínom museli organizátori podujatia, na ktorom budú prvýkrát udeľovať medaily aj v rámci majstrovstiev Slovenska v cestnom behu na 10 kilometrov, pristúpiť k zmene a presunúť ho na nedeľu 13. 9. s rovnakým začiatkom.

„K uvedenej zmene sme po porade s našimi partnermi, najmä zástupcami samosprávy, Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, zložkami Mestskej polície Bratislava a Dopravného podniku Bratislava pristúpili pre eliminovanie možných rizík z pohľadu zabezpečenia bezpečnosti účastníkov a divákov nášho podujatia, keďže na rovnaký deň je popoludní v centre mesta ohlásené zhromaždenie Pochod proti islamizácii,“ uvádza sa v stanovisku poskytnutom riaditeľom podujatia Petrom Pukalovičom a technickým riaditeľom podujatia Jozefom Pukalovičom.

Ďalšie k téme

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať Diskusia